Kens Flare Issue

Questions about Video Copilot products

Kens Flare Issue

Postby ani_jai on 09/2/2018, 1:54 pm

Dear Sir,

I am using Adobe After from some time. I am facing a strange problem When i apply Video Copilot > Lens Flare. It shows me a rectengular patch with lens. I tried changing mode to Add, Screen, But still problrm is as it is. It creates a rectangular boundary around the lens. Which is visible like a patch.

So kind;y help me out with the solution at earliest & oblidged ....

I am attaching the Screen Shot for your reference ...
Attachments
LENS FLARE.jpg
ani_jai
 
Posts: 1
Joined: 09/2/2018, 1:47 pm
System Specs: Core I5, 8 GB Ram, 64 Bit Operating System, Windows 7

Re: Kens Flare Issue

Postby ctarv419 on 09/10/2018, 6:39 am

The layer you're applying the lens flare effect to doesn't fill the frame! The effect is only going to render to the bounds of the layer you apply it to. You should leave the layer the comp size and centered in the frame, then use the lens flare attributes in the effects panel to move the effect around.
I really miss being able to have an Avatar : (
ctarv419
 
Posts: 95
Joined: 02/1/2014, 10:25 pm
Location: Lake Charles, Louisiana USA
Twitter: ctarv419
System Specs: Build: Element x64 2.2.2 (2160.hotfix)

OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit 10.0.17134

CPU: AMD Ryzen Threadripper 1950X 16-Core Processor
RAM: 65410MB

GPU Vendor: NVIDIA Corporation
GPU: TITAN Xp/PCIe/SSE2
GPU Driver: 24.21.13.9836
GPU RAM: 12288MB
GPU Code: 0

CL0: TITAN Xp (100.0%) (GL Interop)


Return to VC Product Support