Saber doesn't work in 32bcc?

Questions about Video Copilot products

Saber doesn't work in 32bcc?

Postby IndyJones1023 on 08/30/2016, 6:32 am

I make a comp using Saber but there was some banding. So I bumped up the color space to 32 bits. Now all the saber layers are just the solid color, no saber effect. Any way to fix this?
Common sense is a gift, not a given.
IndyJones1023
 
Posts: 462
Joined: 08/2/2008, 2:09 pm
Location: Orlando, FL

Re: Saber doesn't work in 32bcc?

Postby hans123 on 09/10/2016, 10:02 am

Hello IndyJones1023,

i don't know your project,
but i can tell you, that Saber works in 32bcc mode.

Hans
hans123
 
Posts: 1125
Joined: 12/28/2012, 1:37 am
Location: Paris / France


Return to VC Product Support