3d Object replicator shape problem

Questions about Video Copilot products

3d Object replicator shape problem

Postby susuwatari on 09/19/2014, 3:36 pm

I use 2 primitives, one of which is switched to be a replicator array. Both of them are in Group 1. When i choose the "3D Object" option from the replicator shape menu of Group 1, the particles eather disappear completely or they are being located irrelevantly (they end up in ridiculous locations). I am not having any problems with other replicator shapes. This happens only with "3D Object" option... Actually, this problem first occured the other day, when i opened up a project file of a tutorial about Element 3D. I don't know why but since then my 3D Object replicator shape option stopped working.

Does anybody have a solution??? Why is this happening? >-||
susuwatari
 
Posts: 5
Joined: 11/26/2013, 9:46 am

Re: 3d Object replicator shape problem

Postby susuwatari on 09/25/2014, 3:45 am

Seriously? Nobody?
susuwatari
 
Posts: 5
Joined: 11/26/2013, 9:46 am

Re: 3d Object replicator shape problem

Postby Dustin Hudson on 09/25/2014, 1:49 pm

Are you on the latest version of Element?
Dustin Hudson
VC Administrator
VC Administrator
 
Posts: 1635
Joined: 11/16/2010, 11:37 am
Twitter: Dustinhud

Re: 3d Object replicator shape problem

Postby susuwatari on 09/25/2014, 3:33 pm

Dustin Hudson wrote:Are you on the latest version of Element?


Yes. (v1.6.2)
susuwatari
 
Posts: 5
Joined: 11/26/2013, 9:46 am

Re: 3d Object replicator shape problem

Postby RobH2 on 09/27/2014, 9:46 pm

I'm having the exact same problem. I'm following Andrew's tutorial on using a 3d object. I tried on of my own to start with and when that didn't work, I tried some of the built in primitives. None of them work. I get a huge planar arrangement that is like an "x." It only has a few particles on it no matter what my percentage is. I can scale the few visible spheres but I don't get any shape. The other standard replicator shapes work perfectly.

I'm using AE6 on a Windows 7 Pro machine with 32gb ram and an NVidia Quadro 4000 (with latest drivers). And, Element 1.6.2.
---------------------------------------------------------------
Windows 7 Professional x64 - Asus P9X79 Pro - Intel i7-3960 Extreme - 32GB Kingston HyperX DDR3 1600 - Corsair H80 Chiller - Nvidia Quadro 4000 - 3D Studio (preMax) thru Max Design 2015...
RobH2
 
Posts: 15
Joined: 06/2/2013, 3:52 pm

Re: 3d Object replicator shape problem

Postby rahmanpadne on 12/16/2014, 12:30 am

Anyone solved this problem??cause im having same problem with E3D V1.6
rahmanpadne
 
Posts: 41
Joined: 06/16/2011, 10:18 pm


Return to VC Product Support