whats going on here?? *** Fixed ***

Everything Element 3D belongs here

whats going on here?? *** Fixed ***

Postby DMKMedia on 07/24/2012, 1:31 am

when i render this the 3d object flashes for no reason there is one object replicated 10 times
after a camera track it seems to track and sit nicely but its just the flashing

dont know how to solve it

Last edited by DMKMedia on 07/26/2012, 5:46 am, edited 1 time in total.
DMKMedia
 
Posts: 32
Joined: 07/12/2012, 5:18 am

Re: whats going on here??

Postby Roland B on 07/24/2012, 1:59 am

Hi,

Try to render it again with Multiprocessing off, this fixed a similar problem for me.
Roland B
 
Posts: 5
Joined: 07/18/2012, 3:35 am

Re: whats going on here??

Postby Jack E Hood on 07/24/2012, 6:57 am

Have you updated your drivers? That seems to fix alot :)
Jack E Hood
 
Posts: 41
Joined: 08/3/2011, 11:38 am

Re: whats going on here??

Postby klaus brandenburg on 07/24/2012, 7:13 am

could have a 1000 reasons. maybe your track went haywire? have you tried this with simple cardboard layers? best to select the same tracking point that you selected for your elements layer. maybe you'll try another tracking point?
too many clowns - not enough circuses
klaus brandenburg
 
Posts: 1733
Joined: 07/11/2012, 4:51 pm
Location: Munich / Germany

Re: whats going on here??

Postby Maxweel on 07/24/2012, 7:21 am

I used to have the same issue with Particular on my laptop: the frames that were rendered while I was changing the composition weren't necessarily updated when I was doing a RAm preview and I would see the particles disappear in those frames. To fix this I only had to click on the On/Off toggle of the Particular layer twice, by disabling and re-enabling the layer the frame was reprocessed and the particles would come back.
Maxweel
 
Posts: 704
Joined: 03/12/2012, 8:21 am
Location: Ipswich, UK

Re: whats going on here??

Postby klaus brandenburg on 07/24/2012, 7:31 am

Maxweel wrote:I used to have the same issue with Particular on my laptop: the frames that were rendered while I was changing the composition weren't necessarily updated when I was doing a RAm preview and I would see the particles disappear in those frames. To fix this I only had to click on the On/Off toggle of the Particular layer twice, by disabling and re-enabling the layer the frame was reprocessed and the particles would come back.


If this doesn't help you could disable the layer cache and purge every other frame in your preferences [secret menu].
too many clowns - not enough circuses
klaus brandenburg
 
Posts: 1733
Joined: 07/11/2012, 4:51 pm
Location: Munich / Germany

Re: whats going on here??

Postby DMKMedia on 07/26/2012, 5:45 am

well just by coincidence i had a memory upgrade and it seemed to fix the problem

i doubled my ram from 8 to 16 gig
DMKMedia
 
Posts: 32
Joined: 07/12/2012, 5:18 am


Return to Element 3D