AE crashing when applying 3D Element

Everything Element 3D belongs here

AE crashing when applying 3D Element

Postby magicards2 on 07/17/2012, 12:20 pm

I am running After Effects CS6 on a 64 bit Dell Studio XPS 8100 machine. It has Windows 7 with an ATI Radeon HD 5670 GPU. I have also updated Element to the newest update and all drivers are up to date.

Every time i try to apply the element plugin, AE crashes. I can not access the plugin or the settings because it crashes as soon as Element is selected in the effects panel.

Please help!

P.S. Where is the crash log located so i can send this error to copilot support?
Current Machine:

Dell Studio XPS 8100 64-bit
ATI Radeon HD 5670 GPU
Windows 7
magicards2
 
Posts: 1
Joined: 07/17/2012, 12:13 pm

Re: AE crashing when applying 3D Element

Postby paulmg on 07/17/2012, 1:22 pm

I believe you're experiencing a similar problem to what a lot of us are. In my case Element started crashing after I tried to load a custom 3D object that was fairly large. Now the plug-in crashes all the time. They are working on a fix currently for this. I got an update and tried it last night but it is still crashing. Hold tight, they are making progress and I am sure they will have us sorted out very soon. They have been quick to solve issues already.
-Paul Michael Gordon

Current System:
MacPro
Late 2013
Processor 2.7 GHz 12-Core Intel Xeon E5
Memory 64 GB
Graphics AMD FirePro D700 6144 MB x2
Software Mac OS X 10.10.1
paulmg
 
Posts: 15
Joined: 07/11/2012, 2:43 pm

Re: AE crashing when applying 3D Element

Postby Weezer on 07/17/2012, 1:34 pm

Weirdly, it's now not crashing but I'm getting random noise in the OGL viewport! Still unusable, but it looks like it's an OGL issue again. Very strange though...
Weezer
 
Posts: 16
Joined: 07/14/2012, 3:47 pm


Return to Element 3D