Replicating using 3d shape ??

Everything Element 3D belongs here

Replicating using 3d shape ??

Postby natestrong51 on 07/15/2012, 10:19 pm

I am trying to replicate my object in a specific 3d shape.

It would seem pretty self-explanable that you would use the "3D Object" selection under the "Replicator Shape" tab, but this isn't doing anything for me.

I would think that after choosing this option, a selection would pop up to give me the option to reference another OBJ object OR more likely a certain Element 3D group.

So that way I could, for example, make a pyramid shaped OBJ and set a shape in Element to replicate in the shape of this OBJ. (This is a simplified version of what I am trying to do).

Any help would be great - Loving the program! :D
natestrong51
 
Posts: 1
Joined: 01/12/2010, 3:48 pm

Re: Replicating using 3d shape ??

Postby bkerr on 07/18/2012, 10:02 pm

replicator.png
In the scene setup under the 3D model tab, there are 2 icons under the name. The first makes it a particle, set to default. The second makes it a replicator. Check the second.
bkerr
 
Posts: 2
Joined: 07/18/2012, 9:52 pm

Re: Replicating using 3d shape ??

Postby bkerr on 07/18/2012, 10:05 pm

replicator.png


Check the second icon, the first treats it like a particle, the second treats it like a replicator
bkerr
 
Posts: 2
Joined: 07/18/2012, 9:52 pm


Return to Element 3D