Element not working under CC 2019

Everything Element 3D belongs here

Element not working under CC 2019

Postby SketchWork on 10/16/2018, 1:11 pm

Just updated to CC 2019 and element crashes with:

Code: Select all
After Effects error: Couldn't find main entry point for Element.aex ( 48 :: 72 )


and

Code: Select all
After Effects error: invalid filter


Thanks,

Justin
Justin Heasman
SketchWork Productions Limited & SketchWork TV
http://www.sketchwork.tv
SketchWork
 
Posts: 21
Joined: 08/2/2008, 2:36 am

Re: Element not working under CC 2019

Postby Mkramer on 10/16/2018, 3:56 pm

If you are using an Nvidia graphics card, try doing a clean installation of the latest Nvidia driver. Here is the Nvidia link to look up your driver: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

The WIN 10 update sometimes corrupts Nvidia driver files.
Mkramer
 
Posts: 114
Joined: 08/1/2008, 10:51 am
Location: Southern California

Re: Element not working under CC 2019

Postby captainalphabet on 10/23/2018, 11:08 pm

I had this exact problem after a reload and it's been driving be crazy for 3 days.
This fixed it. Thank you!
captainalphabet
 
Posts: 1
Joined: 10/23/2018, 11:06 pm
System Specs: Build: Element x64 2.2.2 (2160.hotfix)

OS: Microsoft Windows 10 Home 64-bit 10.0.17134

CPU: Intel(R) Core(TM) i7-8700K CPU @ 3.70GHz
RAM: 16344MB

GPU Vendor: NVIDIA Corporation
GPU: GeForce GTX 1080 Ti/PCIe/SSE2
GPU Driver: 25.21.14.1634
GPU RAM: 11264MB
GPU Code: 0

CL0: GeForce GTX 1080 Ti (100.0%) (GL Interop)


Return to Element 3D