Can't load BB8 rigged model - please help

Everything Element 3D belongs here

Can't load BB8 rigged model - please help

Postby Pesto on 07/9/2017, 11:37 am

Hi,
I just purchased E3D and loaded the Star Wars pack to animate BB8 for a project. The only thing is I can only load the rigged version. When I load the rigged one it shows nothing and the screen says 0 vertices 0 faces and in the group folder in the BB-Unit folder, the Body and Head folder, both have the names of the mesh are in red (BB Copy and BB8 respectively). Can someone please help me. I have both AE CC 2017 and AE CS6 and it's the same in both.

Thanks
Pesto
 
Posts: 3
Joined: 07/9/2017, 11:27 am
System Specs: Macbook Pro (mid 2015)
2.5 GHz Intel Core i7
16 GB RAM
AMD Radeon R9 M370X 20148 MB

Re: Can't load BB8 rigged model - please help

Postby Pesto on 07/18/2017, 10:03 am

I figured it out...had to take out of main folder so there is no subfolder in the StarPack
Pesto
 
Posts: 3
Joined: 07/9/2017, 11:27 am
System Specs: Macbook Pro (mid 2015)
2.5 GHz Intel Core i7
16 GB RAM
AMD Radeon R9 M370X 20148 MB

Re: Can't load BB8 rigged model - please help

Postby tikibobby on 11/2/2018, 5:18 am

Could you please explain in further detail how you managed to do this. I am having the same issue as you. Cheers
tikibobby
 
Posts: 2
Joined: 11/2/2018, 5:17 am
System Specs: Build: Element x64 2.2.2 (2160.hotfix)

OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit 10.0.17134

CPU: Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU @ 3.60GHz
RAM: 16327MB

GPU Vendor: NVIDIA Corporation
GPU: GeForce GTX 1080/PCIe/SSE2
GPU Driver: 23.21.13.8813
GPU RAM: 8192MB
GPU Code: 0

CL0: GeForce GTX 1080 (100.0%) (GL Interop)


Return to Element 3D

cron