Page 1 of 1

alpha level and simple choker

PostPosted: 10/19/2008, 8:58 am
by Sora
hi guys,

Can you pls give me a link where i can download alpha level and simple choker
because i need them.

I got the preset laser v2 but all times i comes the warning that i need alpha level and simple choker.

sry for my bad english i hope you give answers =)

Re: alpha level and simple choker

PostPosted: 10/19/2008, 9:57 am
by joris strickx
simple choker is in the standard effects in CS3 under matte and alpha levels under channel.

Re: alpha level and simple choker

PostPosted: 10/19/2008, 10:28 am
by Sora
What are you mean with under matte and under channel?

Im a newbee in adobe after effects and i have 7.0 and not cs3

Re: alpha level and simple choker

PostPosted: 10/19/2008, 10:44 am
by joris strickx
in the menu under effect or in the effects & presets tab in your workspace. Just start typing the effect you want and it will show up as you type. If it's already standard in 7.0, dunno that. Wouldn't even know if it's compatible with 7.0. :|

Re: alpha level and simple choker

PostPosted: 10/19/2008, 11:47 am
by bwoogie
You can't download it. It comes on the install disc. If it only comes with CS3 and you have 7 it wouldn't work anyways.

Also, This is not a website issue. Please post in the correct forums.

Re: alpha level and simple choker

PostPosted: 10/19/2008, 1:41 pm
by NikanA
V2 doesent work with 7

Re: alpha level and simple choker

PostPosted: 02/20/2010, 8:31 am
by Twisty
Well the guy uses adobe after effects 7.0 on the tutorial.Im using it too but it says i need simple choker and alpha levels.Help please.