havin problem with AE CS3

Compositing and Motion Graphics

havin problem with AE CS3

Postby yasha on 08/16/2008, 8:32 am

i been havin a little problem it saids that i dont have CC Partile world, CC verticle, CC Sphere and other plugins that start with CC
yasha
 
Posts: 3
Joined: 08/16/2008, 8:11 am

Re: havin problem with AE CS3

Postby Jeffrey on 08/16/2008, 8:34 am

Topic doesn't belong here but they are on your install dvd.
Jeffrey
 
Posts: 36
Joined: 08/10/2008, 4:19 pm
Location: Helmond, Netherlands

Re: havin problem with AE CS3

Postby europa on 08/16/2008, 8:53 am

This question has been answered many times before: the CC suite is into your install DVD. Try reinstalling AE and make sure you tell it to install them also.

And please, don't ask for files.
Alessandro De Micheli / Video Editor / VFX / Motion Graphics / I/T and security
obiettiva produzioni - Rome, Italy / http://www.obiettiva.it
Not dead yet.
europa
VC Moderator
VC Moderator
 
Posts: 440
Joined: 08/2/2008, 4:06 am
Location: Rome, Italy

Re: havin problem with AE CS3

Postby SpiderPg on 08/16/2008, 3:43 pm

i has AE CS3 and i couldnt find them on my disc but they got installed when i installed AE
SpiderPg
 
Posts: 49
Joined: 08/1/2008, 6:03 pm
Location: Norfolk, England, UK

Re: havin problem with AE CS3

Postby Dan on 08/16/2008, 4:18 pm

I'm noticing a trend here.

Either people are not installing correctly, or the torrent just doesn't have the full files :oops: . Either way, we need a "Tech help" forum.
Dan
AKA Triphazard
If you ever need help with anything having to do with Macs, don't ask me... Hi, i'm Dan, and i'm a PC
Dan
VC Moderator
VC Moderator
 
Posts: 854
Joined: 08/3/2008, 10:04 am
Location: London, UK

Re: havin problem with AE CS3

Postby SpiderPg on 08/16/2008, 6:47 pm

well i downloaded the trial from the site and used that and then bought a serial from them
and the trial had all the cc stuff
SpiderPg
 
Posts: 49
Joined: 08/1/2008, 6:03 pm
Location: Norfolk, England, UK

Re: havin problem with AE CS3

Postby tequilaman2006 on 08/16/2008, 6:56 pm

Triphazard wrote:I'm noticing a trend here.

Either people are not installing correctly, or the torrent just doesn't have the full files :oops: . Either way, we need a "Tech help" forum.
Dan



rofl i love that. I bet half the people here dont have the first clue about what that means, but its hillarious.

"Cycore" is what they are called, not CC this and CC that btw.
"Is it the right of the postal service to search every package to see if I'm sending you a photocopied novel? if its not right in the analog world, it isn't right in the digital world either."

--a very smart person.
tequilaman2006
 
Posts: 163
Joined: 08/2/2008, 11:54 pm
Location: the mindless downloads of america

Re: havin problem with AE CS3

Postby SpiderPg on 08/16/2008, 10:49 pm

tequilaman2006 wrote:"Cycore" is what they are called, not CC this and CC that btw.


yeah but its just easier to say cc this and cc that lol :P
SpiderPg
 
Posts: 49
Joined: 08/1/2008, 6:03 pm
Location: Norfolk, England, UK

Re: havin problem with AE CS3

Postby VFX-Anomaly on 08/17/2008, 12:07 am

I gonna go out on a limb here and say Adobe is releasing bogus stuff :roll: :D :idea: :mrgreen: :geek: :shock: :o ;) :lol: :twisted:
VFX-Anomaly
 
Posts: 1048
Joined: 08/1/2008, 6:32 pm
Location: Southern California


Return to After Effects