SureTarget Error

Discuss Video Copilot Tutorials & Presets

SureTarget Error

Postby openskies2009 on 03/7/2019, 10:51 am

I have three mac computers all with adobe CC and giving me these expression errors when I apply a simple Sure Target Effect.

What am I doing wrong?


Image
openskies2009
 
Posts: 3
Joined: 09/2/2013, 8:37 am

Re: SureTarget Error

Postby JPT7505 on 03/7/2019, 10:58 pm

Sure target wasn't built for Adobe cc so it's hit or miss.
JPT7505
 
Posts: 904
Joined: 02/9/2011, 8:17 am
System Specs: CPU: Intel i7-7820X CPU @ 3.60GHz
RAM: 128gb

GPU: Quadro M6000
GPU RAM: 12288MB

Re: SureTarget Error

Postby rickswah on 10/11/2019, 7:20 am

there's an conflict when using the new expression engine and SureTarget, just turn the expression engine back to Legacy and it should be all good again!

to edit it, on the Project tab, click on the little Rocket right at the side of the New Comp bottom, then go to Expressions and change it back to Legacy
rickswah
 
Posts: 1
Joined: 10/11/2019, 7:17 am
System Specs: i7 7800X
32GB


Return to VC Tutorials & Presets

cron