Edge on render (Vray)

3D max, Cinema 4D, Blender or your favorite 3D app

Edge on render (Vray)

Postby Esperado on 10/8/2017, 1:06 pm

Hi..

Got this little issue i just dont figure out... When i render out from Vray i get this edge on my render. I see it in AE and Photoshop.
Anyone have an idea what i did wrong here?
Attachments
wound.jpg
Esperado
 
Posts: 132
Joined: 08/18/2011, 12:45 pm
Location: Norway

Re: Edge on render (Vray)

Postby jsn951 on 10/23/2017, 10:05 am

are you adding motion blur through vray? What are your render settings/filetypes?
Challenge yourself, be Creative!
http://joosefxdigital.blogspot.com/
jsn951
 
Posts: 493
Joined: 08/1/2008, 8:56 pm
Location: Southern California, USA

Re: Edge on render (Vray)

Postby Esperado on 10/28/2017, 11:15 am

No motion blur, use PNG as filetype.
Esperado
 
Posts: 132
Joined: 08/18/2011, 12:45 pm
Location: Norway

Re: Edge on render (Vray)

Postby Companiera on 11/27/2017, 4:28 am

Could you show your render settings, please?
Companiera
 
Posts: 2
Joined: 11/24/2017, 7:30 am
System Specs: Intel i5
16gb RAM
Gtx 760m

Re: Edge on render (Vray)

Postby Ben Wotton on 11/30/2017, 11:19 pm

looks like a premultiplication problem. Look into your premult settings on the import
Ben Wotton - Digital Compositor
http://www.imdb.com/name/nm5171540/
Ben Wotton
VC Moderator
VC Moderator
 
Posts: 2920
Joined: 08/1/2008, 8:48 pm
Location: Sydney, Australia


Return to 3D Animation