Optical Flares Noise and Crashing in After Effects CC 2017

Improve and Enhance Video Copilot Plugins

Optical Flares Noise and Crashing in After Effects CC 2017

Postby jonahlee on 11/15/2016, 3:15 pm

OF-2017-Noise.jpg


In After Effects 2017 on El Capitan 10.11.6 in Optical Flares 1.3.5 I am working on an older project, and every instance of Optical Flares in it has Noise in them as shown above, and if I try and render it crashes going right to the auto save on a crash.

This does not happen in AE 2015.3, where the flare shows without noise as it is supposed to.

The attachment OF-2015-3-NoNoise.jpg is no longer available


Something is really not working here. Anyone have any ideas?

The system is a Quo Hackintosh.
Attachments
OF-2015-3-NoNoise.jpg
jonahlee
 
Posts: 1
Joined: 11/15/2016, 12:38 pm
System Specs: Build: Optical Flares x64 1.3.5 (150)
OS: Mac OS X 10.11.6
CPU: Intel Core i7
RAM: 32768MB
GPU Vendor: NVIDIA Corporation
GPU: NVIDIA GeForce GTX 680 OpenGL Engine
GPU Driver:
GPU Status: Supported
GPU Code: 0

Re: Optical Flares Noise and Crashing in After Effects CC 2017

Postby QNag on 07/17/2017, 7:06 pm

This happened to me as well. Did you recently upgrade AE? You need to generate a new license file and copy it into your Optical Flares folder.
Go to your VC Account page then go to your Optical Flares download page and it will explain how to generate license

Good luck
QNag
 
Posts: 4
Joined: 07/12/2017, 10:00 pm
System Specs: Intel Core i7-4770k CPU @ 3.50GHz
RAM 16 GB
64-bit


Return to VC Plugin Support