Corrupt Premiere H264 Exports

Audio production, MS paint, Call of Duty, etc

Corrupt Premiere H264 Exports

Postby TheFlak36 on 10/10/2016, 2:02 am

I've been trying to export an 90 min. long sequence from Premiere CS6 from three different computers.
I have not gotten a playable file yet.
I use Media Encoder to export from Premiere and each time I get a "Done" and no indication that there were any issues during the export. However when I try to open the file quicktime claims that it doesn't recognize the file type and VLC says the video is 0 mins 0 seconds long.
TheFlak36
 
Posts: 22
Joined: 02/11/2016, 8:43 am
System Specs: Processor AMD Phenom X4 965 3,40 GHz
Memory 16GB GB
Graphics AMD Radeon HD 6800 Series

Re: Corrupt Premiere H264 Exports

Postby JPT7505 on 10/10/2016, 8:42 pm

Have you tried without using AME and use directly from Premiere? While I understand it's basically the same it would be curious to see if it makes a difference.

You may also want to try just rendering part of the project and also try another codec to try and troubleshoot.
JPT7505
 
Posts: 739
Joined: 02/9/2011, 8:17 am

Re: Corrupt Premiere H264 Exports

Postby plae57 on 10/11/2016, 4:38 am

90 minutes of HD video is about 15 gig. Can your operating system file system handle a single file that big?
plae57
 
Posts: 574
Joined: 08/4/2014, 4:12 am


Return to Other Software & Tools